Crossileiri endurokuljettajille 6.-7.6. Tolosenmäessä

Tohmajärven enduroseura järjestää endurokuljettajille suunnatun crossileirin Tolosenmäen motocrossradalla 6.-7.6.

Leirille voivat osallistua kaikki isopyöräisellä moottoripyörällä ajavat, jotka selviytyvät omin avuin pehmeän crossiradan läpi. Pienempipyöräisten pyörien kuljettajien osallistuminen katsotaan tapauskohtaisesti.

Kouluttajina toimivat Moottoriliiton valmennuspäällikkö Tomi Konttinen ja TENSin kouluttaja Janne Tervola.

Kaksipäiväisen leirin hinta varmistuu kuluvalla viikolla. TENSin lisenssillä ajavilta kuskeilta leirimaksua ei peritä.

Leirimaksu ei kata ratamaksua, joka on 30 euroa kahdelta päivältä. Mikäli olet KiteeMC:n jäsen, radan vuosimaksu on 30 euroa. Vuosimaksu ei-jäseniltä on 70 euroa.

Leirille otetaan 20 henkilöä, TENSin jäsenet ovat etusijalla. KiteeMC:n jäsenille on viiden hengen kiintiö, joka on täytettävä huhtikuun loppuun mennessä. Ilmoittautuminen avataan heti kun hinta on selvillä.

Perjantai-iltana 5.6. Konttinen on varautunut tekemään TENSin jäsenille kuntotestit tammikuun tapaan. Jos et päässyt tammikuussa testeihin, nyt on hyvä mahdollisuus uusia testit. Katso perustiedot testeistä tammikuun artikkelista. Hinnat vahvistetaan samalla kun leirimaksu on selvillä.

Tiedustelut
Janne Tervola
040 34 24 304

 

Share